Pin It

Widgets


posted by Mohd Fadzil Bin Abdul Hanid

No comments

Tahniah Datuk Lee Chong Wei


Datuk Lee Chong Wei menang dalam piala all england 2010 menewaskan Kenichi TAGO dari Jepun dengan keputusan 21-19, 21-19.Sememangnya Datuk Lee Chong Wei adalah pemain harapan Malaysia yang telah mengharungi nama malaysia sebagai pemain badminton No.1 dalam Malaysia.

Ayahku yang sememangnya awal-awal lagi sudah terpacak di depan tv sanggup bersengkang mata malam semalam. Waktu seperti ini adalah waktu di mana waktu yang lebih santai untuk bersama-sama keluarga. Masing-masing bersorak setiap kali Datuk Lee Chong Wei memungut mata. Sungguh teruja dengan aksi pantas Datuk Lee Chong Wei Yang beraksi dalam gelanggang yang tidak mahu tewas dalam memenangi piala all england 2010. Sebagai rakyat malaysia kita patut berbangga dengan adanya Datuk Lee Chong Wei yang banyak berjasa demi mengharungi nama malaysia dalam sukan badminton.

Datuk Lee Chong Wei adalah pemain kental serta pantas dalam aksi smash serta bijak dalam mengawal bulu tangkis dari pihak lawan...Datuk Lee Chong Wei memang hebat. Tetapi tentangan sengit yang di berikan oleh Kenichi Tago harus di beri pujian dengan permainan di jaring sering memerangkap Datuk Lee Chong Wei.

Apa pun kami akan terus menyokong Datuk Lee Chong Wei !!

Malaysia Bolehhhh !!!Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by fadzilmahasiswa.blogspot.com Enhanced by fadzilmahasiswa.blogspot.com

Leave a Reply

Fadzil Hanid. Powered by Blogger.